У жовтні в Ніжині народився богатир вагою 5000 грамів

 

 

 

 

Дівчаток у Ніжині цього місяця народилось майже у три рази більше ніж хлопчиків. А всього впродовж жовтня у Ніжинському міському пологовому будинку з’явилось на світ 78 діточок – 21 чудовий хлопчик та 57 гарнесеньких дівчаток.

Одній ніжинській родині лелека приніс двійню – двох дівчаток.

Хоч дівчат у жовтні народилось й набагато більше, але богатирем місяця став хлопчик з Ніжина, який важив при народженні 5000 грамів, друге місце у ніжинки, яка має вагу 4400 грам, на третьому місці теж дівчинка з вагою 4100 грам.

Найменша вага у дівчинка з Ніжина, яка важить 2060 грам.

Географія роділь дуже широка. Вже традиційно найбільше у нас народжували жінки з Ніжина та Ніжинщини, також були породіллі з Носівщини, Борзнянщини, Ічнянщини, Бахмаччини, Прилуччини, Куликівщини.🔸Крім того, минулого місяця у Ніжинському пологовому будинку народжували жінки з Києва, Чернігова, Чернівецької області та Харкова.

Цей жовтень запам’ятається нам також великою багатодітних мам. У двох жінок це були шості пологи, причому одна з них народжувала сьому дитину, бо мала перед цим двійню, у трьох – п’яті, у чотирьох – четверті, у 12 – треті. Інші жінки народжували першу та другу дитину. Причому жінок, які народжували першу дитину, та тих, хто народжував вдруге, приблизно однакова кількість.🔸За минулий тиждень, з 25 вересня по 1 листопада, у Ніжинському міському пологовому будинку з’явилося на світ 22 чарівне немовля – 17 дівчаток та 5 хлопчиків. 🔸Одній ніжинській родині лелека приніс двійню – двох дівчаток. 🔸Вже традиційно маємо не богатиря, а богатирку: найбільша вага, 4400 грамів, у дівчинки – уродженки Ніжина. Найменша вага у двох сестричок-двійняток з Ніжина, які важать 2630 грамів.

🎊Вітаємо батьків з поповненням! Гарного вам настрою, мира, щастя та любові! Хай ваші діти будуть щасливі та здорові!

Ніжинська міська рада

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь