Чернігівець на 3D принтері виготовляє захисні щитки для медиків

 

 

 

 

Про те, що чернігівець Віктор Ордін на своєму 3D принтері розпочав друк обідків з пластику для захисних щитків (матеріал передали йому безкоштовно), повідомила волонтерка Юлія Гребнєва.

За ії словами, засоби захисту можливо надрукувати усім лікарням, бригадам швидкої допомоги, водіям громадського транспорту та іншим, хто звернеться по таку допомогу. Проте наразі Віктор може роздруковувати лише обідки, а щоб виготовити прозору плівку – потрібні кошти на придбання матеріалу, а також на резинки для фіксації.

– Разом з Віктором побували у лікарнях і показали зразок захисного щита медичним працівникам. Він їм сподобався, все чудово підійшло за розміром, і задум медики схвалили На сьогодні Чернігівська міська лікарня N3 вже замовила 100 штук таких засобів захисту. – зазначає Юлія Гребнєва. – Це все реально зробити, але без допомоги реалізувати задумане ми не зможемо. Тож відкриваємо збір коштів на виготовлення багаторазових щитів-екранів для лікарів. На найближчий час нам потрібно зібрати 3 тисячі гривень. Разом зможемо захистити лікарів, вберегти їхнє життя задля того, щоб вони вберегли наше!

Щоб дізнатися, як допомогти, зателефонуйте Юлії Гребнєвій:

(063) 150-88-80.

«Деснянка» №16 (803) від 23 квітня 2020

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь