Системи all inclusive більше не буде в готелях Туреччини?

 

 

 

 

Відпочинок в Туреччині вибирають багато українців, які люблять сонце і море. Але туристів в турецьких готелях приваблює і система “все включено”, яка відкриває можливість харчуватися різноманітно і в необмеженій кількості. Днями з’явилася інформація про те, що після карантину система all inclusive більше не буде працювати у готелях.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, глава федерації готельєрів Туреччини Сурурі Чорабатир спростував цю інформацію.

Він повідомив, що скасувати це неможливо, бо ще в минулому році були укладені контракти з турагентствами на продаж саме цих послуг на сезон 2020.

Чорабатир підкреслив, що ЗМІ неправильно зрозуміли слова турецького міністра про те, що після пандемії готельєри посилять санітарні заходи. Він уточнив, що мова йшла про соціальної дистанції. Таким чином, шведський стіл і система “все включено” залишаться, але трохи зміняться.

 

Сурурі Чорабатир додав, що спочатку заходів безпеки буде легко дотримуватися, оскільки припускають, що відразу після пандемії в готелях буде не так багато відпочиваючих.

Нагадуємо, ще однією країною, яка подолала позначку в 100 тисяч інфікованих, стала Туреччина: захворіли 101 790, померли 2 491.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь