Ніжинські школярі створили гумористичне відео про дистанційне навчання

 

 

 

 

Школа-Онлайн – ще донедавна це поняття було незвичним. Вчителі й школярі думали, що на таку систему перейдуть майбутні покоління у високо розвиненому і надсучасному світі. Та все сталось набагато швидше…

Пандемія коронавірусу змінила життя майже всіх і до нововведень досить швидко звикли. Учні почали відноситись до цього з гумором. Зокрема ніжинські школярі, учні 6-А класу Ніжинської ЗОШ №15 записали гумористичне відео на тему онлайн-навчання.

Мама кмітливих учнів, які є учасниками даного проєкту, Дар’я Гомоляко розказала журналістам сайту «Нежатин» про втілення даного проєкту.

«Це не перший наш спільний проєкт, в цьому класі. Оскільки я є головою батьківського комітету, то неодноразово займалась з дітьми, а саме — готувала з ними танці до шкільних свят, кумедні вистави, конкурси та екскурсії. З дітьми я дуже в дружніх стосунках, тому будь-яку мою ініціативу вони з великим захватом підтримують і долучаються. Це і не дивно, адже такі справи приносять їм купу задоволення. Все проходить на позитиві, а це найголовніше в теперішній нелегкий для всіх час. Вцілому цей клас дуже відомий в школі, тому, що в ньому багато талановитих, артистичних та активних дітей, які постійно беруть участь в усіх заходах школи й дивують всіх своєю неординарністю», – розповідає Дар’я.

На питання: «Як же вдалось зорганізувати на відстані створення відео, кмітлива мама відповідає:
«В мене з дітьми є окрема група в Вайбері, де я їм запропонувала зняти кумедне відео, і тим самим підняти настрій собі й вчителям, адже знаючи по своїх дітях — дистанційне навчання дуже втомило дітей як морально, так і фізично. Діти вже через пів години почали скидати фото і відео, які вони зняли в себе вдома. Ну , а далі трішки фантазії й вийшло те, що вийшло».

Основною ідеєю цього відео, як поділився творчий колектив учнів та батьків, було те, що ніколи не потрібно падати духом і які б не були перешкоди в житті, їх треба подолати. Якщо це все робити на позитиві, то і жити стане легше і цікавіше.

«А ще, діти просто дуже скучили за школою, вчителями, один за одним. З відео чітко видно, що як би дітям не було важко навчатися в умовах карантину, вони все одно вчаться, адже для них зараз це основний обов’язок!» – додає Дар’я Гомоляко.

Діти цим відео пропагандують всім учням Ніжина вчитися і залишатися на позитиві!

Підготувала Марина Волинець

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь