У Ніжині запрацюють музеї та готелі

 

 

 

 

Таке рішення прийняли вчора, 25 травня, на позачерговому засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Повідомляє “Нежатин

На порядок денний було винесено питання «Про послаблення протиепідемічних заходів щодо запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції на території Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади».

В ньому йдеться про наступне

Дозволити:

діяльність музеїв (за поданням їх керівників), за умови забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту (захист обличчя, очей, рук) та використання відвідувачами респіраторів без клапанів видиху або захисних масок, у тому числі виготовлених самостійно;

проведення спортивних заходів без глядачів, в яких беруть участь не більше 30 осіб;

проведення релігійних заходів за умови перебування не більше однієї особи на 10 кв. метрів площі будівлі, де проводиться релігійний захід;

діяльність готелів (крім функціонування ресторанів у них);

Ніжинському відділу поліції, Ніжинському МРУ ГУ Держпродспоживслужби, робочій групі створеній розпорядженням міського голови від 19 березня№ 75 (із змінами) «Про створення робочої групи для здійснення контролю дотримання вимог обмежень, пов’язаних з запобіганням поширення коронавірусної хвороби СOVID-19», постійно здійснювати контроль за дотриманням санітарно-епідеміологічних вимог і карантинних обмежень відповідно до вимог постанов Головного державного санітарного лікаря України, та відповідних рекомендацій МОЗ України щодо видів діяльності.

Кожні 7 днів будуть переглядатися карантинні умови на території громади. Результат буде залежить від кожного мешканця. Послаблення карантинних вимог запроваджується як необхідність у відновленні економіки.

Тож, будьте обережними та відповідальними. Бережіть себе і своїх близких!

За матеріалами nizhynrada.gov.ua

Фото з архіву

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь