На Чернігівщині посварилися односельці, результат – стрілянина і труп на дорозі

 

 

 

 

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили особу чоловіка, який за селом застрелив односельця та покинув його труп на ґрунтовій дорозі. Підозрюваного затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Уранці 8 червня до поліції повідомили, що неподалік одного з сіл Бобровицького району на ґрунтовій дорозі попід лісом виявлено труп 46-річного місцевого мешканця. Потерпілого було вбито пострілом з вогнепальної зброї у ліву сторону грудей. Покійника знайшли випадкові переїжджі, які прямували тим шляхом до сусіднього села, аби скоротити чималу відстань.

За викликом на місце події прибули група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативні групи Головного управління Національної поліції в Чернігівській області та територіального поліцейського підрозділу, оперативники карного розшуку, слідчі, керівництво ГУНП. Територію ретельно обстежив кінолог поліції зі службово-розшуковим собакою. До заходів оперативного реагування на злочин було залучено особовий склад поліції прилеглих районів — Носівського та Козелецького, а також Ніжинського.

Впродовж кількох годин поліцейські встановили особу підозрюваного, 55-річного односельця потерпілого. Обидва чоловіки встигли провести добрий шмат життя за ґратами за майнові злочини. Тепер же між ними точився безперервний конфлікт. Давня неприязнь, зрештою, призвела до вбивства.

Поліцейські затримали підозрюваного та провели невідкладний обшук за місцем його мешкання. Під час цієї слідчої дії було вилучено 40 набоїв калібру 7,62 мм. Невдовзі поліцейські виявили та вилучили у лісі неподалік місця вбивства і знаряддя злочину — гвинтівку з ознаками переробки. Зброю та набої направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру в Чернігівській області.

Підозрюваний зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення. Поліція затримала його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Зловмиснику загрожує ув’язнення на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Gorod.cn.ua за матерілами Сектора комунікації поліції Чернігівської області

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь