До Міжнародного дня спортивного журналіста: чернігівець розповідає про свою цікаву професію

 

 

 

 

Уродженець мікрорайону Шерстянка Дмитро Дриганов відчув любов до спорту ще в дитинстві. В три роки вперше з батьком пішов на футбол, тоді цей вид спорту і запав до душі.

«У мене ще в дитинстві були спортивні газети («Радянський спорт», замітки в газеті «Труд»). Вирізав у цих газетах замітки і вдома збирав в альбом за різними видами спорту – футбол, хокей тощо. Пізніше, коли познайомився з Андрієм Дериземлею, до списку спортивних захоплень додався ще й біатлон», – розповідає Дмитро Дриганов.

Сам Дмитро як аматор займався такими видами спорту: футбол, баскетбол, настільний теніс, волейбол, авіамоделювання.

Щодо футболу, то захопився ним з 1 класу – займався на стадіоні ДЮСШОР «Юність». Із 16 років у фан-клубі футбольного клубу «Десна». Пізніше грав у дворовий футбол. Проте зараз травми не дають можливості продовжувати повноцінно займатись спортом.

Почав писати спортивні статті, коли був у дитячій редакції на ТРА «Новий Чернігів». Першими виходили спортивні сюжети в програмі новин «Факт». Перший сюжет був про жіночий футбольний клуб «Легенда», на той час він був одним із кращих жіночих футбольних клубів в Україні.

Після цього Дмитро продовжував писати, зокрема висвітлюючи ігри та життя футбольного клубу «Десна». Зараз пише в газету «Голос Чернігівщини» та на інформаційний сайт «Челайн». Сьогодні Дмитро Дриганов є одним із кращих спортивних журналістів Чернігова.

Як каже гуру спортивної журналістики, «Спорт – це азарт і непередбачуваність, тому висвітлювати спортивні баталії завжди цікаво і захопливо».

До Дня спортивної журналістики Дмитро хоче побажати своїм колегам побільше цікавих спортивних баталій і радості від перемог улюблених команд чи спортсменів.

Джерело: cheline.com.ua

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь