Прилуцький депутат разом із сином заробляє гроші на телепроектах

 

 

 

 

Прилуцький депутат Дмитро Пахомов за день зйомок у телепроєктах отримував до двох тисяч гривень, а його син 5-6 тисяч


Дмитро Пахомов

У «Агентах справедливості» він виконує роль власника ресторану, в якому вбили офіціантку. У «Реальній містиці» — власника квартири.

— Минулого тижня від кастинг-агенції надійшла нова пропозиція про триденні зйомки в проекті. Відмовився, бо бракує часу. По-перше, бізнесові справи. У мене і вантажні перевезення, і виробництво. По-друге, депутатська діяльність. Я один зі співзасновників обласного осередку партії «Слуга народу», — ділиться Дмитро Пахомов. — Для мене зйомки — хобі.

Все почалося у 2015 році. Дружина знайшла в інтернаті кастинг для дітей, і ми повезли сина Марка (йому зараз дев’ять років). А там заодно попросили і мене пройти проби.

— Зробили фото, попросили продекламувати вірші чи прочитати уривок з класичного твору, як на екзамені у театральний виш?

— Ні, — сміється. — На кастингу дають текст. Його потрібно прочитати. Опис ролі, які емоції ти маєш показати, з якою інтонацією все проговорити.

— А самі епізоди з словами?

— Так. На їх вивчення я не витрачаю багато часу. Головне уважно прочитати не тільки свої репліки, а й інших, аби склалася цілісна картина.

 Чесно кажучи, я себе не бачу актором. Торік я був кандидатом у народні депутати (на Прилуцькому мажоритарному окрузі зрештою переміг Борис Приходько. —Авт.).

— Раніше ви грали в якомусь аматорському театрі?
— Було, у студентські роки, у Прилуках в гідромеліоративному технікумі. Та потім поїхав до Києва навчатися до Національної академії управління.

— Дружина Тетяна теж знімається?

— Тільки у сімейних відео. Нині у неї роль мами. Нашій донечці Емілії два з половиною роки. У 2015 році дружина брала участь у телешоу «Міняю жінку». Ось Марк з чотирьох років у нас вже у стількох і дитячих, і дорослих проектах знімався, що одразу не згадати усі. У одній з серій «Реальної містики» грав головну роль — привида. У іншій картині дитину, яка загубилася.

— Ви за день зйомки скільки отримували?

— Бувало до двох тисяч, — не приховує Пахомов. — Загалом сума гонорару залежить від того, яка роль, скільки часу проводиш на знімальному майданчику, від складності зйомок. Наприклад, у сина за день були гонорари і по 5-6 тисяч гривень.

— Усі, хто хоч раз десь знімався, мріють про якусь особливу роль. Яку б ви хотіли зіграти?

— Щось у комедійному жанрі.

Валентина Остерська, тижневик «Вісник Ч» №27 (1781), 2 липня 2020 року

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь