На Чернігівщині боржник, якому відключили газ, самовільно відновив послугу

 

 

 

 

У Носівці споживач, який заборгував майже 230 тисяч гривень за газ і його розподіл, самовільно відновив припинене газопостачання.

Про це Високому Валу повідомили в прес-службі АТ «Чернігівгаз».

Жителю міста Носівка припинили газопостачання через борги – 209 тисяч гривень за газ і 17 тисяч за розподіл газу. Після цього, як виявили працівники Ніжинського відділення АТ «Чернігівгаз», він самовільно відновив його.

Газовики від’єднали споживача від газової мережі. Знову користуватися газом він зможе після сплати боргів та нового підключення.

Довідково

Компанія нагадує, якщо через матеріальні труднощі у Вас накопичився борг, Ви можете написати в наших Центрах обслуговування клієнтів заяву про його погашення частинами. Припинення газопостачання – це крайній крок, до якого доводиться вдаватися газорозподільній або газопостачальній компаніям. Спочатку споживачам, у яких виникла заборгованість, надсилають повідомлення про це. Погасити її потрібно протягом місяця, або ж реструктуризувати і сплачувати частинами. І лише якщо боржник не зробить цього, йому надсилають попередження про припинення газопостачання з встановленою датою відключення.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь