Випускники не хочуть? У Ніжині провели опитування щодо випускного балу на площі міста

 

 

 

 

Тільки-но з’явилась новина про те, що “Випускному у Ніжині бути”, як вже цього тижня стала відома нова цікава інформація, інформує НЕЖАТИН.

В ході засідання виконавчого комітету 16 липня міський голова Анатолій Лінник зазначив, що попередньо управлінню освіти було дано доручення зробити опитування директорами шкіл серед батьків і випускників щодо доцільності проведення випускного на головній площі міста.

Результати — неочікувані. Про це зазначив очільник міста: “Чесно кажучи, отримані результати здивували. Можливо вплинуло те, що ЗНО проводилось в інший термін й мало свої особливості. Серед шкіл, лише 23% випускників виявили бажання провести свято”.

Результати по навчальним закладам міста:

ЗОШ №1 – з 25 випускників, “За” – 8;

гімназія №3 – з 30 випускників жоден не виявив бажання;

ЗОШ №7 – з 20 випускників, “За” – 2;

ЗОШ №9 – з 29 випускників за проведення випускного балу – 6;

ЗОШ №10 – з 34 випускників лише 2 виявило бажання;

ЗОШ №13 – з 19 випускників, за проведення випускного на площі – 2;

ЗОШ №15 – з 50 випускників 7 – “За”;

Ніжинський ліцей – з 118 випускників, за проведення – 47.

 

Прокоментував цифри заступник міського голови Ігор Алєксєєнко: “Ми були готові провести захід, але зважаючи на отримані цифри, вважаємо за недоцільним проводити бал на площі міста. Разом з тим ніхто не звільняє навчальні заклади від проведення урочистої церемонії вручення атестатів. Це може відбутись на території школи, на свіжому повітрі із дотриманням всіх карантинних вимог”.

За словами міського голови, остаточне рішення прийматиметься після оприлюднення результатів опитування. На рішення впливатиме думка містян.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь