Ніжинські власники закладів харчування просять владу дозволити їм працювати після 23:00

 

 

 

 

12 підприємців Ніжина, які є власниками закладів громадського харчування звернулись до міського голови, аби влада надала підтримку їх бізнесу, інформує НЕЖАТИН.

Нагадаємо, в Україні заборонили роботу ресторанів, барів, кафе і нічних клубів після 23.00. Відповідна постанова № 588 опублікована на сайті Кабміну.

Підприємці звернулись до очільника міста з наступним проханням:

“Просимо негайно втрутитись в ситуацію щодо обмеження робочого часу закладів харчування в Ніжині. Нами прийняті всі заходи безпеки при роботі під час пандемії. Вважаємо, що санепідеміологічна ситуація по місту дозволяє приймати невелику кількість відвідувачі після 23:00 з дотриманням карантинних заходів безпеки.

Зазначимо, що наша галузь переживає фінансові втрати. На відновлення рентабельності у багатьох підуть роки. Вимагаємо посприяти призупинено будь-яких перевірок до кінця 2021 року по всім закладам, які виконують правила”.

Присутній на засіданні підприємець Юрій Хоменко додав: “Реально ситуація тяжка, і проблематично зараз відновлювати бізнес. Кому, як не місцевій владі піти на зустріч у цьому питанні. Закриття і відкриття під час карантину принесли великі збитки. Є заклади, що опинились на межі закриття”.

Своєю чергою заступник міського голови Григорій Олійник зазначив, що юридичний відділ, відділи економіки, надзвичайних ситуацій працювали над цим питанням. Зараз отримали звернення. Такі речі розглядають на рівні області. Було складене відповідне звернення до Прем’єр Міністра України й на голову Чернігівського ОДА щодо початку роботи спецзакладів та режиму роботу закладів громадського харчування.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь