Всю ніч скавчала про допомогу: ніжинські волонтери врятували собаку. Відео

 

 

 

 

27 липня  в Ніжині, у трубу провалилася собака, вона плакала всю ніч і просила про допомогу. Проте, ніжинські активісти змогли врятувати собаку,йдеться на сторінці у Фейсбук Допомога тваринам міста Ніжина

“Силами багатьох небайдужих людей собаню врятували, дуже вдячні Каріні, Вікторії, Андрію, працівникам водоканалу і всім, хто долучився до порятунку.

А ми продовжуємо нагадувати, що самовигул домашніх тварин рано чи пізно може призвести до біди. Будь ласка, не відпускайте своїх улюбленців самостійно гуляти по вулиці та шукати собі пригод. Щоразу, коли ви випускаєте їх так гуляти, будьте готові, що вони можуть ніколи не повернутися”, – йдеться у повідомлені.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Сьогодні в Ніжині в трубу провалилася собака, вона плакала всю ніч і просила про допомогу. Силами багатьох небайдужих людей собаню врятували, дуже вдячні Каріні, Вікторії, Андрію, працівникам водоканалу і всім, хто долучився до порятунку. А ми продовжуємо нагадувати, що самовигул домашніх тварин рано чи пізно може призвести до біди. Будь ласка, не відпускайте своїх улюбленців самостійно гуляти по вулиці та шукати собі пригод. Щоразу, коли ви випускаєте їх так гуляти, будьте готові, що вони можуть ніколи не повернутися.

Опубліковано Допомога тваринам міста Ніжина Понеділок, 27 липня 2020 р.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь