На полях Чернігівщини “водяться” ведмеді (Відео)

 

 

 

 

 

Величезного «ведмедика» із солом’яних тюків створили поблизу селища Березна. Тепер ця локація набуває дедалі більшої популярності серед любителів фотосесій на свіжому повітрі. «Люди в захваті. Не тільки наші березнянці, але й ті, що проїжджають уздовж нашої дороги. Я була свідком у неділю, було дуже багато автомобілів, дуже багато відвідувачів. Усі фотографувалися»,-  Ольга Романченко, голова Березнянської селищної ради.

Автором ідеї став директор місцевого сільгосппідприємства Юрій Ємець, котрий на камеру не захотів розповідати про свою агрокреативність.

«Ідея виникла торік у нашого директора, коли він відвідував Бреч. Його підтримала родина. Допомагали створювати цю скульптуру працівники ТОВ «Березнянський» – трактористи, водії»,- Тетяна Водоп’янова, інженер з охорони праці ТОВ «Березнянське».

«Я сам не в курсі справи. Дізнався, що вони там прибирають поле, «тюкують» і придумали зробити «ведмедя». І люди зацікавлені зараз. Мабуть, розвеселили свої душі»,- Михайло Ємець, батько Юрія Ємця.

Аграрій зазначив, підтримали його в реалізації ідеї родина – дружина і діти. Безпосередніми виконавцями став він і працівники агрофірми.

«Та як… Тюки взяли, плівку чорну, нитки, пару палиць – і все готово»,- Юрій Пінчук, тракторист ТОВ «Березнянське», допомагав створювати солом’яного «ведмедя».

Зробили за годину. Але тепер «солом’яний ведмедик» спричинив фотобум серед місцевих жителів і автомобілістів. «Прекрасна локація. Хтось дуже великий молодець. Респект. Подобається ведмедик. – Дуже. – Що подобається? – Лапки. Личко». «Та от проїжджали. Глянули, що таке зробили, то вирішили сфотографуватись».

«Приваблива. Якщо проїхати, то треба сфотографуватися, стати біля нього. – А ви звідки? – Коропський район. Помилуватися. Нам треба також такого зробити в нашому селі, щоб був «ведмедик».

Навіть у будні місце біля «ведмедика» не пустує. На вихідні до нього стояли черги. За словами натхненників ідеї, цю локацію створили насамперед для позитивних емоцій та радості, і свою місію вона виконує.

Журналіст Олег Дешура Оператор Дмитро Дриганов

Джерело: cheline.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь