Парафіївкою та «Качанівкою» гуляє COVID-19

 

 

 

 

З 13 серпня в Національному історико-культурному заповіднику «Качанівка» (Ічнянський район) припинили проведення екскурсій. Відповідне оголошення з’явилося на офіційному сайті заповідника. Вказана причина: загострення коронавирусной інфекції COVID-19.

– Два наших працівника паркового відділу – 55-ти і 60-ти років – захворіло коронавірусів. Вони живуть в Парафіївці і зараз знаходяться на амбулаторному лікуванні, – розповідає генеральний директор заповідника «Качанівка» Володимир Буренко. – Заповідник відкритий для всіх. З метою запобігання коронавируса наші співробітники щодня проводять дезінфекцію приміщень. Відвідувачі можуть оглядати палац і прилеглу територію самостійно, без екскурсовода. Вони повинні бути в масках. Кожному з них черговий перед входом до палацу проводить температурний скринінг. Екскурсії відновляться орієнтовно 26 серпня.

За словами голови парафії-евской ОТО Валентини Карпенко, на території Парафіївки – 11 хворих коронавірусів. Всі вони знаходяться на амбулаторному лікуванні, з ними підтримує зв’язок сімейний лікар:

– Хворіють люди середнього віку. Найпоширеніші симптоми – висока температура (38,9), кашель і утруднене дихання. Контактних осіб майже 2 десятки.

Ольга Іванченко, «Гарт» №34 (2994)

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь