Як вам новий витвір від українського автозаводу?

 

 

 

 

У Мережі показали нову версію автомобіля від ЗАЗ «Таврія», який повинен вступити в виробництво вже незабаром.

Автомобіль «Таврія», який випускався на Запорізькому автомобілебудівному заводі, є мало не культовою машиною. До сих пір на дорогах не тільки України, а й інших пострадянських країн можна зустріти як перші, так і останні моделі. Машини випускалися протягом 12 років – з 1999-го по 2011 роки. Потім на заводі все ж вирішили подумати над оновленням моделі, але розробка автомобіля розтяглася ще на п’ять років.

На жаль, після того, як Радянський Союз розпався, у ЗАЗу почалися дуже важкі часи. Завод уже давно знаходиться під загрозою закриття, проте все може змінитися в майбутньому, оскільки зовсім недавно підприємство представило нову версію автомобіля «Таврія». Про це написав портал «АвтоВзгляд».

Більш того, новинка, яка може з’явитися на світ вже зовсім скоро, імовірно стане самим бюджетним авто за українськими мірками.

Про ціни поки що міркувати ще занадто рано. Самі представники ЗАЗу ще нічого конкретного не кажуть, але експерти впевнені, що машина виявиться набагато краще і навіть куди більш дешевше, ніж ZAZ Chance.

Щорічний обсяг виробництва повинен скласти 50 тисяч примірників.

На рахунок самого авто, то він сконструйований на платформі популярного китайського хетчбека Chery M11, а зовні нагадує собою маловідому модель наказав довго жити бренду з КНР – Riich. У рух авто наводиться 1,6-літровим бензиновим мотором потужністю 93 кінських сил., Агрегатованим з пятискоростной «механікою».

Якщо у ZAZ нічого не зірветься і в таких важких економічних умовах завод не закриється, то в майбутньому, можливо, Slavuta Nova отримає і «двухпедальную» версію.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь