5 предметів одягу з жіночого гардероба, які шкодять здоров’ю

 

 

 

 

Подумайте про своє здоров’я.

Ви коли-небудь замислювалися, що речі, які звикли носити щодня, можуть загрожувати вашому здоров’ю? Зовсім не думаючи про це, ми надягаємо свої улюблені вузькі джинси, взуваємо високі підбори і не забуваємо про бюстгальтер з пуш-ап ефектом. У повному озброєння ми готові йти підкорювати світ. Так, ці речі допомагають нам виглядати гарно. Вони підкреслюють форми, що не може не додавати впевненості в собі. Однак хто тоді подумає про здоров’я?

Сьогодні ми розповімо, від яких 5 речей гардеробу вам краще відмовитися, інформує Ukr.Media.

Якщо, звичайно, не хочете ризикувати своїм здоров’ям. Це зовсім не означає, що їх потрібно відразу ж викинути. Пам’ятайте, що все має бути в міру. Тому, якщо не можете обійтися без улюбленого, але такого «шкідливою» одягу, то для початку просто обмежте його носіння.

Синтетичний одяг, який не дихає

До цієї групи відносяться речі зі штучних тканин — нейлон, поліестер і акрил. До їхнього складу входять хімічні речовини, які можуть не тільки викликати роздратування шкіри і алергічні реакції, але і призвести до більш серйозних наслідків, наприклад, проблем із нирками і печінкою.

До того ж, синтетичні тканини не дихають, на відміну від натуральних; волозі, що виділяється організмом, нікуди подітися. Створюється свого роду парниковий ефект, що провокує розвиток бактерій і грибків. Тому наступного разу, коли вирішите надіти латексне плаття або лосини, задумайтеся про своє здоров’я в першу чергу!

Вузькі джинси

У гардеробі сучасної дівчини напевно знайдеться кілька джинсів. Річ зручна, на кожен день — те, що потрібно! А ще й сидять так спокусливо. Представниці прекрасної статі обирають собі моделі вужчі, щоб можна було підкреслити всю красу своєї фігури. Знали б вони, що вузькі джинси можуть надати серйозну шкоду їхньому здоров’ю!

Цей предмет одягу перетискає кровоносні судини на ногах, порушуючи кровообіг. Як результат, варикоз і целюліт. До того ж, через деміну, яка щільно прилягає до тіла, наша шкіра просто не дихає. А чи помічали ви, що з’явилося вросле волосся на стегнах, гомілках і в межах бікіні? Це також всі наслідки носіння вузького одягу, джинсів також. До всього цього, тугий ремінь може стати причиною болю в животі.

Капронові колготки

Це, можна сказати, річ першої необхідності, без якої не обходиться жодна дівчина. Підкреслити образ, додати елегантності, зробити ноги стрункішими — все це під силу капроновим колготкам і панчохам. У складі таких колготок суцільна синтетика, а це означає, що вони будуть утримувати вологу, не даючи можливості вашій шкірі дихати. Як результат, розвиток інфекцій і бактерій, а також порушений кровообіг. До чого це може призвести ми вже згадували у випадку з вузькими джинсами.

Подвійно небезпечно для здоров’я носити капронові колготки взимку при температурі нижче нуля. Це загрожує різними захворюваннями сечостатевої системи. А воно вам потрібно? Тому з настанням холодів краще запасайтеся теплими і вовняними колготами.

Високі підбори

Кожна дівчина, яка себе поважає, обов’язково повинна мати у своєму арсеналі взуття на високих підборах. Проте одна справа — взути такі туфлі кілька разів «на вихід», так би мовити, а інша — носити їх щодня на роботу. Так, високі підбори роблять фігуру стрункішою і додають жіночності. Але, по-перше, це жах як незручно. По-друге, можна запросто заробити собі біль в спині і набряк ніг.

До речі, таке поширене захворювання, як міжхребцева грижа, також є наслідком носіння високих підборів. Крім цього, варикозне розширення судин, подагра і сутулість.

Тугий бюст із ефектом пуш-ап

До вибору бюстгальтера потрібно підходити ретельно. Цей предмет жіночої білизни в першу чергу повинен бути зручним. Він не повинен перетискати груди. У ньому має бути комфортно перебувати ввесь день. Ви просто не повинні відчувати його на своїх грудях. Якщо ж бюстгальтер став на вас малий, то терміново потрібно його замінити на розмір більше. Така білизна порушує кровообіг в молочних залозах, а для жіночого здоров’я це не добре. Тому що це може призвести до дуже сумних наслідків, один з яких — рак грудей.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь