Дитсадкам та школам можна працювати у “червоних” зонах: Кабмін

 

 

 

 

Кабмін дозволив школам та дитсадкам працювати в «червоних зонах»

Це рішення було ухвалено під час засідання Кабміну 16 вересня.

Очільник Міністерства охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що відтепер у формуванні переліку обмежень у «червоних зонах», визначених Кабміном, братимуть участь і регіони.

Також Кабінет Міністрів внесе зміни до критерій встановлення «червоної зони» адаптивного крантину в регіонах. Тепер найвищий рівень обмежень буде вводитися, якщо захворюваність в регіоні більше, ніж в 5 разів перевищує середню по Україні.

Крім того, під час прес-брифінгу, Максим Степанов заявив, що у зеленому, жовтому та помаранчевому рівнях, освітні заклади зачинятимуться тоді, коли на самоізоляцію через COVID піде більше 50 відсотків вихованців.

Ми вводимо додаткове поняття: заборонятимуться відвідування закладів дошкільної, загальної, середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти на адміністративно-територіальній одиниці регіону міста або району, на якій встановлено зелений, жовтий, або помаранчевий рівень у разі, якщо на самоізоляцію через контакт з хворим на ковід йде більше ніж 50% класів тієї чи іншої школи, – заявив Степанов.

Джерело: vseosvita.ua/news

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь