Махінації з бюджетними коштами: суд призначив покарання винному

 

 

 

 

Ніжинською місцевою прокуратурою забезпечено процесуальне керівництво досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення у справі щодо особи, якій було інкриміновано вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 358, ч. 4 ст. 358, ч. 3 ст. 190 КК України.
У ході досудового розслідування підозрюваний визнав свою винуватість у вчинені кримінальних правопорушень, пов’язаних із заволодінням шахрайським шляхом бюджетними коштами, виділеними на ремонт автодороги у одному із сіл Носівського району, та між ним та прокурором у провадженні укладено угоду про визнання винуватості.
Як результат, вироком суду угоду про визнання винуватості між прокурором та підозрюваним затверджено. Відповідно до її умов чоловіка визнано винним у видачі і використанні  завідомо підроблених офіційних документів та заволодінні шахрайським шляхом частиною бюджетних грошових коштів у сумі 224 тис. грн., що є великим розміром. 
Враховуючи добровільне відшкодування завданого збитку у сумі 224 тис. грн., зловмиснику призначено покарання із застосуванням ст. 69 КК України у виді штрафу у розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17000 грн.
Ніжинська місцева прокуратура
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь