Агітаторам “Батківщини” погрожували знищенням автомобіля та фізичною розправою

 

 

 

 

Хоча чистими вибори не були ніколи, але цього року партійні організації та їх кандидатів закликали до чесної боротьби за голоси виборців. Більше того, 1 жовтня у стінах Ніжинської міськради був підписаний Маніфест за чесні вибори. Лише 5 партій підтримали створення даного документу: За майбутнє», «Удар», «ОПЗЖ», «Слуга народу» та «Батьківщина». Решта ж – проігнорували.

Тим часом на округах міста почали застосувати «брудні технології».
19 жовтня до водія мобільної групи агітаторів партії «Батьківщина», яка займалась розповсюдженням інформбюлетнів підійшло четверо невідомих чоловіків та у форматі погрози запитали: «Чию політінформацію ви розповсюджуєте?»
Тут треба відмітити, дане питання озвучувалось з метою ненароком не натрапити «на своїх».
Після прослідувало наступе запитання щодо оплати такої діяльності.
Не дочекавшись відповіді, молодики сказали, що «ідея» автомобіль не ремонтує, а якщо є зарплата, то навряд чи вона покриє вартість авто.

За словами агітатора, час на «подумати» залишили до вечора. Відповідно було прийнято рішення готувати звернення в поліцію, не чекаючи подібних випадків і зустрічей. На такі запити поліція реагує, адже зараз її головне завдання – забезпечувати порядок виборчого процесу. Відповідно, якщо ви стали жертвами таких погроз, не бійтесь телефонувати поліцій та повідомляти про даний інцидент. Якщо ситуація контрольована, фотографуйте погрожуючих та фіксуйте розмови на диктофон, аби мати більше доказів.

Зазначимо, що водій даного автомобіля все життя прожив у Ніжині. У вільний час підробляє таксистом і візуально міг бачити більшість ніжинців, за специфікою роботи. Чоловік зауважив, що дані люди, скоріш за все, є гастролерами, адже розмовний діалект та манера поведінки не є характерним для Ніжина.
То яка ж політсила дала старт у Ніжині «брудним виборам» і вирішила залякувати опонентів?

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь