Де і як купити в Україні нікотинові паучі: точки продажів VELO

 

 

 

 

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.
VELO — це паучі без тютюну, що стануть у нагоді повнолітнім споживачам нікотину, які завжди знаходяться в «режимі» On-the-Go. Тобто людей, які цінують свободу та намагаються прожити за 24 години всі 48. Паучі залишають руки вільними, а під час їхнього використання не виникає попелу й диму, адже в їхньому складі немає тютюну. Продукт VELO https://go-velo.com.ua/ не спричиняє дискомфорту людям навколо, а його споживання не відображається на вашій усмішці.
Сьогодні є три способи придбати паучі без тютюну в Україні:
1. Знайти точку продажів. Продукція VELO представлена практично у всіх містах країни, зокрема у Кривому Розі, Запоріжжі, Миколаєві, Житомирі та багатьох інших. Точні адреси та повний перелік торгових точок можна знайти на офіційному сайті бренду— go-velo.com.ua.
2. Замовити паучі з доставкою. Для цього достатньо вибрати варіант із потрібним смаком і міцністю на сайті, а потім оформити замовлення. Уся процедура виконується в режимі онлайн.
3. Купити VELO також можна за допомогою бота в месенджері Telegram і в поїздах Інтерсіті.
Які можна купити нікотинові паучі VELO
Сьогодні в лінійці VELO представлено кілька смаків: тропічні фрукти, ягоди, звичайна та крижана м’ята. З повним переліком продукції можна ознайомитися за посиланням https://go-velo.com.ua/collections.
У паучах немає тютюну, згідно з запатентованою формулою до їхнього складу входять:
● підсолоджувачі;
● ароматизатори;
● вода;
● мікрокристали целюлози;
● нікотин.
Визначити міцність продукту можна за крапками на кришці банки: одна означає перший та найслабший ступінь, а чотири крапки — це екстраміцний варіант. Якщо ви тільки починаєте знайомство з нікотиновими паучами без тютюну VELO, купити їх рекомендується з мінімальним вмістом нікотину — з 1 чи 2 крапками.
Скільки діє один пауч VELO
Якщо вас зацікавили нікотинові пауч, рекомендується використовувати їх не довше 30-ти хвилин, навіть якщо смак усе ще зберігається. Якщо не відчуваєте достатнього нікотинового насичення, замовте нові паучі з більшою міцністю.
Це стосується паучів будь-яких смаків, адже VELO завжди діють однаково.
Чи є обмеження на використання нікотинових паучів без тютюну
Використання продукції VELO у громадських місцях не заборонено. Тому ви можете розмістити пауч між верхньою губою і яснами, незалежно від вашого місцеперебування.
VELO — нікотинові паучі, якими можна користуватися в громадському транспорті, на зупинках, у магазинах і будь-яких інших місцях. Щоби не розміщувати VELO руками, відкрийте банку та робіть по-шведськи — захопіть пауч язиком, обережно поклавши його між губою і яснами.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь