Новорічний конкурс оголосять серед підприємців у Ніжині

 

 

 

 

До Ніжина наближається Новий Рік, а разом із ним і святковий настрій. Та створюємо його для себе, в першу чергу, ми. Місцеві підприємці вже потроху прикрашають свої заклади й територію навколо. Міська рада також взялась за оформлення площі.

Зазначимо, відкриття ялинки відбудеться 18 грудня, в п’ятницю. Головна ялинка міста та ілюмінації у вигляді фонтану та новорічних фігур, засяють, створюючи святкову атмосферу в Ніжині. Масових заходів та концерту, зважаючи на карантинні обмеження, не буде.

На засіданні позачергової сесії 15 грудня, депутат міської ради Володимир Мамедов запропонував провести у місті тематичний конкурс:

«Треба заохотити наших підприємців і жителів міста прикрасити свої будинки та магазинчики. Зробити це можуть і підприємства. Ілюмінації та декор зможуть перетворити Ніжин на дійсно святкове місто. Ми оголошуємо конкурс на краще оформлення фасаду та територію. Створимо комісію, розробимо Положення, і після Нового Року підіб’ємо підсумки, визначивши переможця. Відповідно потрібно й приз».

Таку ініціативу радо підтримали депутати й міський голова Олександр Кодола. Тож, ніжинці, починайте оформлювати свою вулицю, будинок, віконця. Створюймо новорічний настрій разом!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь