Покинуті хвостатики: поки на Херсонщині спасають тварин, у Ніжині їх викидають на вулицю

 

 

 

 

Уже третій день на півдні країни триває рятувальна операція. Волонтери, ДСНСники та просто небайдужі намагаються евакуювати людей та тварин із затоплених територій. Уже вдалось врятувати десятки хвостатиків, проте, на жаль, сотні, якщо не тисячі життів чотирилапих забрала велика вода…забрала росія.

Тож поки на півдні борються за кожну тварину, в Ніжині їх безвідповідально викидають на вулицю.

Зранку 8 червня журналісти “Нежатину” знайшли на вулиці міста маленьке, занедбане кошеня…воно метушилось тратуаром та кидалось до ніг перехожих у надії бути врятованим.

Ми відразу залишили заклик у наших соцмережах із сподіванням знайти для хвостатика родину. На щастя, малечу майже відразу забрали небайдужі містяни. Про це вони повідомили нам у коментарях.

Проте у більшості випадків тваринки залишаються на вулиці та змушені наодинці боротись із жорстокими реаліями: людьми, транспортом, голодом, погодою…

У Ніжині живе сотні, тисячі чотирилапих безхатьок і така ситуація, на жаль, в усьому світі. На планеті нараховується близько 600 млн. безпритульних тварин. Винуватцями цього у більшості є люди, які безвідповідально залишають їх на вулиці.

Суспільство має зрозуміти, що несе відповідальність за тих, кого приручило, зокрема, це стосується й друзів наших менших!

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь