На Чернігівщині поліцейські влаштували музичний флеш-моб для жінок

 

 

 

 

В Чернігівській області на рівні з чоловіками службу несе 721 жінка, а це майже 27% від усього особового складу поліції.
У попередні роки кількість жінок не перевищувала навіть 20-відсотковий бар’єр, а нині в окремих підрозділах жінок працює понад третина. І це не лише робота з паперами, як може здатися на перший погляд.
Жінки несуть службу серед спецпризначенців, у групах реагування патрульної поліції, обіймають посади дільничних офіцерів поліції, тренують службових собак, жінок задіюють у миротворчих місіях в ООН тощо.
— Робота в правоохоронних органах стресова, тому чоловіки з Управління кадрового забезпечення вирішили зробити для жінок флешмоб. Ми запросили в гості 11-річного музиканта-віртуоза з Ічні. Його звуть Дмитро і він по черзі грав на трьох інструментах. Зранку в холі на першому поверсі він виконав з десяток бадьорих і ліричних композицій. При вході всіх жінок, які працюють в поліції, ми пригостили тістечками та подарували їм квіти, — розповів начальник Управління кадрового забезпечення Ігор Папченко.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь