Яскрава феєрія весняних свят у ніжинському дитсадку. Фото

 

 

 

 

День чарівний, справжнє диво
в залі посмішок багато
Як в нас сонячно , як красиво !
Бо в «Берізці» нині – Весни Свято!
Чарівні, незабутні , найніжніші Свята весняною казковою феєрією завітали у ЗДО №13 «Берізка», щоб вшанувати красуню Весну , помилуватися пробудженням рідної землі, щоб вклонитися до землі Мамі.
Ось так відлунали наші перші свята Весни, краси, Мами з дітками груп раннього віку №1 , №2 (вихователі Мархель І.В., Кравченко А.В.) та молодшої групи (вихователі Колесник А.В., Божок Т.Г. )
Зворушливо, хвилююче, сповнені любові , ніжності і силою-силенною добра були виступи дітей, власноруч підготовлені подаруночки мамам. Діти всім серцем дарували весняні поетичні рядочки, обрядові дійства зустрічі Весни, емоційні пісні про Україну, про маму і бабусю. Запальний таночок «Золотих кульбабок» , змінювався весняними хороводами, іграми і чудовими сюрпризами . А як може бути по – іншому !
Це чудове музично-літературне дійство і убранство зали до весняного свята приготували педагоги з участю і під керівництвом талановито музичного керівника Нагорної І.В.
Вихованці середньої групи №1 (Вихователь Парубець Н.Г.) та старшої групи №2 (вихователі Вергун І.А., Костандова І.В.) під керівництвом талановитого музичного керівника Нагорної І.В.  Дивували маленькі таланти своїми дзвінкими і радісними голосочками, майстерністю в танцях, декламуванням віршів та неперевершеним дитячим артистизмом. На святі Весни звучали пісні про маму,бабусю, компліменти від маленьких вихованців, слова вдячності, любові, які розчулять мам і бабусь до сліз…
Наприкінці свята всі мами і бабусі отримають весняні сувеніри і зливу квітів, що виготовили їх дітки .
У яскраво оформленій музичній світлиці вихователі середньої групи №2 ( вихователі Костандова І.В., Бабич А.В.) та старшої групи №1 (вихователі Гнітій Л.О., Бабич А.В.) під керівництвом талановитого музичного керівника Нагорної І.В. організували і провели з дітьми цікаві весняні ранки від яких – і душа співала !
Вже зранку в дитячому садку відчувалася радісна й весняна атмосфера. Вихованці дивували дорослих своїми талановитими виступами , віршами , таночками, дзвінкими піснями, веселими іграми.
Родзинкою весняного свята став прихід Дівчини-Весни, Золотого Сонечка, Бабусі Шапокляк . Це сама панна Веснонька завітала у гості до малят. Надзвичайно приємно було бачити щиру радість, захоплення у очах дітей.

Вітаємо вас , дорогі колеги, любі дівчатка, милі наші мами і бабусі зі святом Весни ! Бажаємо вам весняної повені щастя, щирого натхнення, осяйної любові, весняного оновлення, процвітання і віри. Зі святом !

Директор ДНЗ №13 Наталя Примушко
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь