Слова щирої вдячності людині, яка не раз подавала руку допомоги…

 

 

 

 

До редакції сайту Нежатин звернувся ніжинець Микола Іванович Гришковець. Чоловік є батьком і опікуном інваліда з дитинства 18-річного Сергія, хлопчик страждає на ДЦП. Днями Микола Іванович з сином мав їхати до Чернігова, у цьому місті його синові мали пошити ортопедичне взуття. Але добиратися туди самотужки родині було важко, і в фінансовому плані також…

“Хочу висловити щирі слова вдячності людині, яка вже не вперше виручає мене з біди і чию підтримку ми вкотре відчули у ці нелегкі для нас часи. Це депутат Ніжинської міської ради, радник міського голови Сергій Охонько. Я вже кілька разів звертався до нбього за допомогою, і жодного разу Сергій Миколайович  не залишився осторонь. Дуже дякую Сергію Миколайовичу для виділений для нас з сином безкоштовний транспорт! , – говорить Микола Гришковець. – Також дякую всьому колективу служби таксі “Лідер” за допомогу і небайдужість до чужих проблем!”.

Також Микола Гришковець вітає Сергія Миколайовича Охонька та увесь колектив служби таксі “Лідер” з Великодніми святами:  “Від щирого серця поздоровляємо вас з цими світлими святами! Нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій! Нехай до вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пломеніє любов’ю, а помисли стануть щирими та добрими. Всіх земних благ вам!”.

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь