Викладача Ніжинського вишу нагородили Почесним знаком

 

 

 

 

Відомі журналісти з Чернігова Тетяна і Сергій Дзюби нагороджені нині Почесним знаком Київської організації Національної спілки журналістів України «За особливі заслуги» у державному та громадському розвитку України та виявлену при цьому журналістську майстерність у відстоюванні прав і свобод громадян.

Сергій Дзюба все життя працює в українських та закордонних ЗМІ. Тепер добродій Сергій – редактор популярної обласної газети «Чернігівщина: новини і оголошення» та президент Міжнародної літературно-мистецької Академії України, яка зараз об’єднує письменників, науковців, перекладачів, журналістів, державних та громадських діячів із 60 країн.

Тетяна Дзюба також багато років трудилася в українських ЗМІ. Доктор наук із соціальних комунікацій, професор, академік, викладає журналістику в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя.

Почесні нагороди творчому подружжю вручили заслужені журналісти України – голова Київської організації Національної спілки журналістів України Михайло Сорока та головний редактор журналу «Пам’ятки України» Михайло Сєриков.

Ярослав Маджуга

 

bilahata.net

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь