КП “ВУКГ”: прибирання снігу та обробка сумішшю розпочато з ночі!

 

 

 

 

Снігопад вкрив Ніжин пухнастим сніговим килимом. Цього року зима тішить нас чудовими сніговими пейзажами, але для працівників комунального підприємства “Виробниче управління комунального господарства”, це час особливої турботи про безпеку пішоходів та автолюбителів.
Розпочинаючи з 0:00 годин 18 січня з залученням 2 автоматизованих розкидачів суміші проти ожеледиці було оперативно оброблено проїзні шляхи міста соляним реагентом.
В першу чергу по всім 16 маршрутам автобусів, центральним автошляхам та під`їздам до стратегічно важливих об`єктів та установ міста.
На тротуарах вулиць і алеях парків та скверів Ніжина не обійшлося без ручного прибирання та застосування засобів малої механізації. Весь склад прибиральників та працівників дільниці утримання парків і скверів оперативно взялися зачищати тротуари та пішохідні доріжки. В допомозі їм стали два трактори зі спеціальними дорожніми щітками.
Наразі виконується обробка дорожнього покриття сумішшю проти ожеледиці, щоб не допустити утворення ожеледі, а також працює спеціалізована техніка озброєна дорожніми щітками для прибирання снігової маси.
Посилений контроль здійснюється за потенційно небезпечними ділянками вулично-дорожньої мережі – мостами, підйомами, перехрестями тощо.
Особливу увагу приділено тротуарам і зупинкам громадського транспорту, для прибирання і обробки посипальними матеріалами яких, задіяні бригади з ручного прибирання.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь