Росіяни скинули надпотужну бомбу на драмтеатр Маріуполя: там ховалися мирні люди

 

 

 

 

Росіяни скинули надпотужну бомбу на Драматичний театр Маріуполя. Саме там ховалися люди, які втратили житло та засоби для існування.

Джерело:телеграм “Азов – Маріуполь”

Драмтеатр Маріуполя, який вважають культурним центром міста, був офіційним місцем збору для біженців. Про це точно було відомо російським окупантам, але вони все одно скинули надпотужну бомбу на театр.

За даними військових, там було близько тисячі цивільних людей, які переховувалися від постійних обстрілів з боку російського ворога. Наразі невідомо про кількість загиблих та поранених внаслідок цинічної атаки окупантів. Цю інформацію уточнюють.

Цей театр був прихистком, в якому рятувались від безперервних обстрілів жителі блокадного Маріуполя. Світ зобов’язаний почути крики маріупольців, яких живцем поховали під завалами. Ми знайдемо кожного. Знайдемо і знищимо. Ми не зупинимось, доки не помстимось за кожного вбитого українця,

– обіцяють військові з полку “Азов”.

Додамо, ситуація в Маріуполі непроста: російські окупанти цинічно обстрілюють місто, але українські військові дають гідну відсіч. Вони регулярно нищать окупантів, а нещодавно ліквідували російського генерал-майора Олега Мітяєва.

Джерело: 24tv.ua

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь