35-та доба героїчного протистояння

 

 

 

 

35-та доба запеклого протистояння: поліція Чернігівщини забезпечує правопорядок та допомагає громадянам в посиленому режимі

Минулої доби ворог продовжив систематично нищити мирні житлові квартали і об’єкти цивільної інфраструктури Чернігова, Ніжина та кількох населених пунктів області. Внаслідок обстрілів є загиблі та постраждалі мирні люди.

Поліція ретельно документує всі військові злочини та надає необхідну допомогу постраждалим.🔶Оперативна обстановка залишається контрольованою. Поліцейські продовжують виконувати покладені на них обов’язки.

🔶Поліція цілодобово несе службу на блок-постах, патрулює вулиці населених пунктів. Поліцейські слідкують за безпекою, шукають та затримують мародерів.🔶 За минулу добу затримано 4 особи, що можуть бути причетні до диверсійної діяльності та мародерства.🔶 Поліція цілодобово реагує на всі повідомлення громадян та відпрацьовує їх.

Дякую усім мешканцям міста та області за пильність та допомогу правоохоронцям! Продовжуйте повідомляти нам про підозрілих осіб, техніку та залишені предмети. Поліція 24/7 у повній бойовій готовності заради вашої безпеки! Тримаємо стрій! Все буде Україна! 🇺🇦

Володимир Нідзельський

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь