39 день війни… Чернігівщина

 

 

 

 

39 день війни чим живе Чернігівщина повідомляє голова ОВА В’ячеслав Чаус:

“Черговий день без обстрілів на Чернігівщині. Літають літаки, але слава Богу і ЗСУ ця ніч на території всієї області пройшла тихо. У нас багато роботи.

Спільно з військовими ми робимо все для того, щоб у Чернігові нарешті з’явилися надійні канали постачання гуманітарної допомоги, бо це дуже потрібно Чернігову і селам, які знаходяться біля міста. Спілкуємося із всіма громадами. Дякую Ніжину, Прилукам, Сосниці, Семенівці, Городні, Корюківці, Мені, Новгород-Сіверському, Куликівці, Козельцю, Остру, Гончарівську, Десні…готовий перелічувати всі громади, усі 57. Майже з усіма на контакті. Дякую вам за те, що ви робите.

Наше основне завдання зараз – це відновити максимально життєдіяльність наших громад. Це дуже важливо.

З перших днів війни Чернігівська обласна військова адміністрація працює над тим, щоб збирати інформацію по нашим мешканцям, які були забрані в полон або примусово вивезені, викрадені. Ця інформація оновлюється щоденно, систематизується. Ми працюємо через районні військові адміністрації, через голів громад. Але в мене є прохання до всіх мешканців, якщо у когось зник родич, знайомий, друг, у першому коментарі до цього відео я залишу телефон, за яким можна зв’язатися з відповідальною особою, яка ці дані збирає і передає для подальшого реагування. Ми будемо боротися за кожну нашу людину, за кожного нашого громадянина”.

Збір інформації про полонених або викрадених осіб на Чернігівщині

(095) 645 17 51 (097) 463 20 74

Чернігівська ОДА

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь