Пес Патрон стане “обличчям” марки Укрпошти

 

 

 

 

Державне підприємство “Укрпошта” анонсувало випуск поштової марки зі знаменитим псом Патроном, який допомагає рятувальникам у розмінуванні.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook гендиректор “Укрпошти” Ігор Смілянський, який варіант буде найпопулярнішим для марки з собакою, громадяни України дізнаються завдяки голосуванню.

За словами Смілянського, голосування оголосять наступного тижня.

Хтось хоче марку з Путіним, щоб бажання збулося пророцтво за аналогією з маркою з кораблем. Або малюнок, присвячений ЗСУ, малюнок із цуценям, яке розмінує міну, малюнок, присвяченнкий волонтерам, малюнок “Доброго вечора, ми з України“, – написав Смілянський.

Патрон – пес джек-рассел-тер’єр, талісман Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС), який здобув міжнародну популярність у ході російсько-української війни.

Згідно з інформацією ДСНС, до 19 березня Патрон допоміг виявити понад 90 вибухових пристроїв, які залишили російські війська.

Нагадаємо, раніше глава “Укрпошти” анонсував випуск другої марки серії з кораблем – “Російський військовий корабель. ВСІ” або Russian Warship…DONE.

В рамках цього блоку представлена ​​перша марка серії, тому всі бажаючі мати цей символ історії на згадку для себе отримають таку можливість (але не для відправки) і другу, яку можна надіслати друзям в Україні та за кордон, оскільки вона буде також мати український та міжнародний номінал. Тираж марки складе 5 млн екземплярів, а конверта – 1 млн“, – зазначив Смілянський.

broadcast.net.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь