Як всім світом Вадима рятували…

 

 

 

 

Пише у мережі Фейсбук Ірина Суслова: “Я розумію, що більше 2-х років ми працювали недарма! І це ще раз довела одна історія, яка розпочалась на початку травня, із дзвінка нашої Радченко Наталія з Ніжина.

Вона повідомила, що 17-річний ніжинець, який намагався витягнути матір з палаючого автобуса, став сиротою та наразі перебуває у Рівненській лікарні з 60% опіків тіла.

Я одразу передала цю інформацію Діані Фещенко та Анна Хлистунова-Шарпар з Рівного, які взяли його під свою опіку.

Далі було непросто…

Ми розмістили дописи про історію Вадима у наших соціальних мережах з надією зібрати необхідну суму коштів на численні дороговартісні операції для того, щоб врятувати життя хлопця. Дякуючи дівчатам із Жіночий рух “ЗА Майбутнє”, знайомим та усім вам друзі, менше ніж за добу вдалось зібрати понад 2,1 млн гривень на лікування Вадима, а цього більш ніж достатньо!

Я ще раз переконалась: Українці – неймовірні!Викликом стало питання документів Вадима, які потрібні були для перетину кордону, бо ті що були в наявності, на жаль, згоріли. Ми звернулись до всіх кого знали, щоб відновити хлопцю хоч якісь документи. Наразі у нього вже є паспорт, за яким Вадим перетинає кордон України з Польщею у напрямку Італії до клініки на лікування!

Дякуємо всім тим, хто долучився до цього процесу !Хочу подякувати меру Ніжина Олександр Кодола, який щодня цікавиться станом неповнолітнього ніжинця, та за те, що взяв на себе зобов’язання сприяти набуттю Вадимом спадщини, щоб йому було куди повертатись, після одужання!Висловлюю щиру подяку Алла Мельничук!

Алло, дякую, тобі за те, що відгукнулась, скоординувала і зовсім скоро зустрінеш його в Італії: з самого ранку ми відправили Вадима каретою швидкої допомоги до Польщі, звідки він сяде на рейс до тебе.Для хлопця – це, без перебільшення, шанс на нове життя!

Італія готова прийняти Вадима та навіть безкоштовно прооперувати: ми вже знайшли пластичних хірургів, які після пересадки шкіри, готові допомогти, аби у хлопця не залишилось жодних післяопераційних рубців!Попереду ще численні операції, довгий період реабілітації… Розумію, що ми можемо загоїти рани на тілі, але не в змозі вилікувати душу. Вадиму не повернути його мами!!

Невдовзі хлопцю доведеться розпочати самостійне життя, будувати власне майбутнє. Переконана, що на його життєвому шляху будуть зустрічатись добрі люди, які простягатимуть йому руку допомоги, коли це буде необхідно!

Вірю, Вадим зможе реалізувати свою мрію: отримати професію, працювати, створити сім’ю, жити у вільній та незалежній Україні!А ми продовжимо інформувати про стан здоров’я Вадима! Ще раз велика подяка, друзі, всім вам!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь