Показати паралель між злочинами СРСР та росії: у Ніжині відкривається виставка

 

 

 

 

Запрошуємо відвідати виставку «КОМУНІЗМ = РАШИЗМ», створену силами Галузевого державного архіву Українського інституту національної пам’яті (Архів національної пам’яті) на основі архівних документів Центрального державного архіву громадських об’єднань України, Архіву Управління Міністерства внутрішніх справ України (Національної поліції) у Львівській області, державних архівів Вінницької, Волинської, Львівської, Миколаївської областей, сучасних світлин і задокументованих злочинів сучасної російської армії.

Метою виставки є показати паралель між злочинами СРСР та сучасної російської федерації.

На конкретних історіях людей показується, що криваві методи московських політичних режимів не змінилися впродовж останнього століття. В якості наочного прикладу експозиція розповість 13 історій українців з ХХ та ХХІ століть, які постраждали від комуністичного та рашистського режимів.В

иставка була відкрита 16 червня 2022 р. в Києві. Відтоді вона побувала в багатьох містах Україні. На черзі – Ніжин.

ВИСТАВКА ПРАЦЮВАТИМЕ з 8 до 12 ВЕРЕСНЯ 2022 р. у відділі «МУЗЕЙ ІСТОРІЇ НІЖИНА» Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського (вул. Якова Батюка, 14), з 9.00 до 16.00 (перерва на обід з 12.00 до 13.00).

ВХІД ВІЛЬНИЙ.

Довідки за тел. 068-3535957

Ніжинський краєзнавчий музей ім. Івана Спаського

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь