Із вірою у нашу Перемогу: дякуємо вам, ніжинські водії-волонтери!

 

 

 

 

Ця страшна війна як ніколи об’єднала українців. У той час, як наші воїни боронять Україну на передовій, цивільні теж допомагають усім, чим можуть, від продуктів до зброї. Перемога не можлива без надійного тилу. І ми його створюємо! Всі Українці сьогодні один великий фронт! одна велика армія!

Волонтери… Слово, яке по справжньому ми зрозуміли у 2014 році. З тих далеких днів і до сьгодні волонтери є людьми, які щиро спрямовують всі свої сили на допомогу нашим захисникам, незахищеним верствам населення та усім тим, хто попав у скруту. Без волонтерів сьогодні неможливо уявити наше сьогодення.

Повідомляє Нежатин.

17 травня, у приміщенні Ніжинської міської ради, вітали водіїв-волонтерів. Ці люди підвозили та доставляли допомогу для ніжинців у найтяжчі часи.

“Від імені всього нашого міста, хочу подякувати кожному з вас! Ви молодці! Дякую за вашу працю та сміливість! Водії-волонтери – важлива ланка у всьому волонтерському русі. Саме завдяки вам наше місто уже в перші дні березня почало отримувати все необхідне: продукти, медикаменти і т.д. Дякую вам за ризик і сміливість. Наснаги усім нам! Працюємо далі з вірою у Нашу Перемогу! Вона вже близько. Все буде Україна! ” – підкреслив міський голова Ніжина Олександр Кодола, вітаючи водіїв-волонтерів.

Неабияким сюрпризом було те, що серед водіїв чоловіків була жінка, Інна Сипливець.

Ніжин ще раз довів, що недарма ніжинкам в далекому минулому було дозволено носити козацькі шапки, виключно чоловічий атрибут, символ сміливості та сили! Ось так століттями ніжинки доводять, що нічим не поступаються чоловічій статі, особливо у часи, коли підлий ворог з’являється на нашому порозі!

Фото Нежатин

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь