Овдіївська – на черзі: комунальники наводять лад на вулицях міста

 

 

 

 

Працівники комунального підприємства “Виробниче управління комунального господарства” працюють над тим, щоб центральні вулиці міста були чисті та на них були відсутні бруд, пил, залишки піщаної суміші та сміття.

Під керівництвом начальника підрозділу з утримання парків і скверів та озеленення територій КП «ВУКГ» Ярослава Білана та під контролем майстра дільниці прибирання вулиць Олександра Дзюбенка триває робота по даному напряму.

На черзі вулиця Овдіївська.

З залученням повного складу прибиральників комунального підприємства “ВУКГ” виконується прибирання залишків трави після проведеної косовиці та придорожнього змету. Спочатку прибиральники за допомогою лопат та мітл на узбіччі формують купки зі сміття, а слідом йдуть два працівника та завантажують ці купки до ковшу трактора.

До цього було наведено лад по вулицям Шевченка (включаючи шляхопровід), Незалежності, Корчагіна, Набережна, Кушакевичів, Прощенка (частково), на пл. Гоголя та на всіх мостах. “Після прибирання вуличного змету по Овдіївській, плануємо працювати на вулицях Прощенка (навколо базару), 3-й Мікрорайон, Василівська, Об’їжджа, Набережна-Вороб’ївська, Покровська”, – повідомив Ярослав Білан.

Роботи тривають.

КП ВУКГ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь