Ніжин не потерпить безвідповідальності, або Коротко про “стовпи” Укртелекому

 

 

 

 

Іде війна… Сьогодні! І всі ми не забуваємо про це! Ми живемо, воюємо і водночас будуємо! І дуже прикро, що є зараз такі структури і підприємства, які в такий складний для країни час доводять лише свою безвідповідальність та показують те, що як господарі вони просто ніякі!

Одним із прикладів є Укртелеком, який у нашому Ніжині, зокрема, доводить все вищесказане. Мало того, що у часи війни, коли зв’язок для людей був життєвою необхідністю вони показали, що працюють аби як, так і мирні часи для їх абонентів це просто випробування!

Повідомляє Нежатин.

Ми вже не говоримо про телефонний зв’язок чи інтернет з телебаченням. Сьогодні поговоримо про елементарне, про їх стовби та “ящики”, до яких іде підключення. Вони в такому стані, що по місту страшно їздити або ходити! А жити неподалік таких “балансових утримань” взагалі випробування на стійкість, так і до нервових зривів можна дійти!

Українець, який сьогодні робить все для своєї країни, не може зрозуміти цього, а ми, ніжинці, взагалі, дещо особливі і тому будемо боротися із таким “неподобством”!

Безвідповідальності і хаосу ми не потерпимо! Дуже сподіваємось, що керівництво Укртелекому нарешті прокинеться і почне щось робити в цьому напрямку!

Ми – господарі свого міста, громади, держави і таке безвідповідльне ставлення не для нас! Ніжин чекає на виправлення ситуації… А що – буде покаже час.

Світлана Охріменко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь