Художник з Ніжинщини, який став захисником: “Намалював би Україну в образі моєї доні…”

 

 

 

 

…Намалював би Україну в образі моєї доні: з прапором сильної і незалежної України на плечах, вітром, що плутає і розвиває русяве волосся, з віночком з польових квітів на голові”Творчий захисник України Сергій – з міста Бахмач Чернігівської області.

Талант до образотворчого мистецтва відкрив у собі ще в школі. Талант військового розвиває у складі 30 окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького – На уроках, які мені здавалися нудними, я почав зображати у зошитах трактори та комбайни. Бувало й таке, що замість домашнього завдання я теж малював.

Однокласники домальовували вуса Тарасу Шевченку та брови Лесі Українці в підручниках, а я в цей час виводив портрет вчительки. – Маючи справу з кольорами, я самостійно досліджував їх змішування, техніки. Самоосвіта. Спостерігав, як кольори при взаємодії змінюють свої відтінки, створюють різноманітні рефлекси та мають сильний вплив один на одного. Таке співвідношення та взаємодія кольорів на картині має назву колорит. Це я теж самостійно вивчив, – ділиться військовий. Сергій розмальовує дитячі магазини, кімнати…

Чоловік поділився планами, що хотів би розмалювати сірі стіни пошкоджених відреставрованих будинків муралами. – Якби дали можливість намалювати ці мурали, малював би Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine Застосував би теплі кольори: червоний, помаранчевий, пурпурний, жовтий, зелено-жовтий. Це пов’язано з тим, що теплі кольори більш активні та в першу чергу сприймаються оком.

Це, щоб всі в майбутньому знали, що ми вистояли завдяки такому Головнокомандуючому та командирам, яких він надихав, – з гордістю мовить герой.

На захисника з Чернігівщини вдома чекає маленька донечка,якій незабаром виповниться три роки: – Ще намалював би Україну в образі моєї доні: з прапором сильної і незалежної України на плечах, вітром, що плутає і розвиває русяве волосся, з віночком з польових квітів на голові.

Оперативне командування “Північ” / Operational Command “North” с Bashir Rehman.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь