Благодійний велопробіг та нове авто для ніжинців на передовій. Відео

 

 

 

 

30 червня на площі Франка відбувся офіційний підрахунок коштів, які збирали на авто для ЗСУ у рамках благодійного онлайн велопробігу.

Нагадаємо, що це вже друге авто, яке за кошти небайдужих ніжинців придбають і передадуть на передову, саме в ті підрозділи і частини, де служать хлопці з нашого міста.

Сподіваємось, що подарунки від земляків неабияк піднімуть бойовий дух хлопців та допоможуть в наближенні нашої спільної та довгоочікуваної Перемоги.!

Тільки разом ми сильні! Ми тут в тилу, повинні робити все, аби допомогти нашим військовим на передовій. І я дуже радий, що ми, ніжинці в цьому єдині. Ми всі працюємо задля перемоги! Вся Україна зібрала на три байрактари! А наш Ніжин збере та подарує, хлопцям щонайменше три автомобілі! Разом ми сильні! Непереможні! Адже, кожен вносить свій внесок у наближення Перемоги! Це наша спільна справа! Все Буде Україна!” – зазначив на заході міський голова Ніжина Олександр Кодола.

Секретар міської ради Юрій Хоменко, який доставляв перше авто на передову, також сказав декілька слів: “Війна показала наскільки ніжинці згуртовані та сильні, я гордий, що є одним із вас! Наше місто і справді одне з чудес України! Допомога хлопцям на сьогодні є одним із основних напрямків моєї роботи і я радий, що можу гідно виконувати її. Я дякую кожному, хто долучився! Разом ми і справді сильні та непереможні!”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь