Громади області отримають безкоштовні європейські велосипеди

 

 

 

 

Три громади області отримають безкоштовні європейські велосипеди, велопарковки та дослідження велоінфраструктури. Все завдяки проєкту Go bike Chernihiv, який реалізують громадські організації “Агенція міських ініціатив” та “Еко Місто” за підтримки європейських партнерів.

Громади, які пройдуть цей конкурс і переможуть, отримають такі можливості як: експертне дослідження велоруху і велоінфраструктури у громаді. Ми залучаємо дуже класних експертів національного рівня, які будуть досліджувати, яка є ситуація в тій чи іншій громаді. На основі цього буде створена стратегія розвитку велоруху у громаді“, — зазначає голова ГО “Агенція міських ініціатив” Тетяна Романова.

Аби взяти участь у проєкті, громади мають заповнити анкети та обґрунтувати, чому вони хочуть удосконалити власну велоінфраструктуру. Обиратимуть переможців за конкурсною системою.

“Три громади, які ми відберемо, отримають велосипеди, велопарковки, велостанції й стратегію розвитку й експертний супровід. Нам цікаво працювати з громадами, які найбільш вмотивовані, і з громадами, які дійсно потребують нашої допомоги й нашої підтримки”, — говорить Романова.

Прийматимуть заявки до 5 вересня. Наразі у проєкті вже зареєструвалися 27 громад.

За матеріалами Суспільного

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь