КП “ВУКГ” вивело на вулиці міста свій спецавтомобіль. Фото

 

 

 

 

Працівники комунального підприємства “Виробниче управління комунального господарства” працюють над тим, щоб центральні вулиці міста були чисті, щоб на там були відсутні пил,бруд та сміття. А допомагає в цьому спеціалізована техніка – МДКЗ 12-06, обладнана спеціалізованим пристроєм, що одночасно зчищає бруд з дороги за допомогою дорожніх щіток і збирає його вбудованим пилососом до спеціального бункеру.

Такий чудо-пилосос є багатофункціональним з поливо-мийним обладнанням, щіткою та снігоочисним відвалом. Це дозволяє використовувати техніку в будь-яку пору року в залежності від потреб комунальників.

Пряме призначення цього спецавтомобіля в прибиранні проїзної частини міста від пилу, бруду, піску, залишків піщано-соляної суміші тощо. Пилосос курсує по дорогам центральних вулиць Ніжина, щоб якомога швидше повністю збирати вуличний змет який постійно з’являється на дорогах особливо після дощу та вітру.

А допомагають йому в якісному прибиранні проїзної частини два трактори облаштовані спеціальними прибиральними пристроями “AGATA”, що в поєднанні з вакуумним пилососом дає досить не поганий результат.

З настанням осені та навесні ця спецмашина дуже гарно справляється з прибиранням опалого листя, особливо з-під бордюрів, звідки вимітати вручну сміття та мокре листя досить складно. Планується, що така спецтехніка буде використовуватись і цього сезону для прибирання опалого листя.

За матеріалами КП ВУКГ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь