На Чернігівщині затримано вбивцю пенсіонерки, який переховувався у сусідньому селі

 

 

 

 

Оперативники обласної поліції спільно з поліцейськими Корюківщини затримали 44-річного підозрюваного у вбивстві літньої жінки в одному з сіл Сновської громади.

Повідомлення про особливо тяжкий злочин поліція отримала від місцевої мешканки. За словами заявниці, до неї прийшов 83-річний сусід і розповів про те, що його дружину вбито.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Корюківського районного відділу поліції та співробітники карного розшуку поліції Чернігівщини.

Поліцейські встановили, що того дня, близько 04-ї ранку, до оселі пенсіонерів увірвався невідомий. Погрожуючи розправою, він зачинив господаря у кімнаті, а в його дружини став вимагати алкоголь. Після відмови, нападник ножем завдав потерпілій тілесних ушкоджень, від яких вона померла на місці.

До пошуків підозрюваного у вбивстві збули залучені найдосвідченіші співробітники поліції Чернігівщини. За силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» зловмисника нарешті затримали. Увесь цей час він переховувався в закинутому будинку в сусідньому селі. Затриманий раніше відбував покарання за скоєння вбивства та заподіяння тяжкого тілесного ушкодження потерпілому.

Затриманому вже повідомили про підозру у скоєнні злочину. Йому загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Досудове розслідування триває.

За матеріалами поліції Чернігівської області

Магнолія TV

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь