У Ніжині відбулось урочисте відкриття клініки “ТЕСЛА”. Фото

 

 

 

 

Сьогодні, 28 вересня, відбулося урочисте відкриття клініки “Тесла” і Центру офтальмології та мікрохірургії ока Василя Шевчика.

Раніше вже було технічне відкриття і клініка почала працювати, але саме сьогодні воно офіційне.

“Tесла” має 5 філіалів на Чернігівщині, сьогодні відбулось відкриття 5-го, у Ніжині, 4 філіали знаходяться в місті Чернігів.

Окрім медичних оглядів та консультацій у клініці будуть доступні:

  • операційна та стаціонар 1-го дня (у проєкті організувати нічні чергування, для пацієнтів які потребують довшої реабілітації);
  • лабораторія у тісному партнерстві із лабораторією “Синево”;
  • блок сімейної медицини, сімейна амбулаторія та ін.

Під час проєктування клініки було заплановано створити рентген відділення, на мінус 1му поверсі. Але війна змусила скорегувати плани і зараз на цьому поверсі знаходиться укриття. Та керівництво має надію, що скоро там все-таки з’явиться це відділення, а укриття буде непотрібне.

Варто зазначити, що в офтальмологічному центрі мікрохірургії ока стартував проєкт, який допомагає постраждалим у результаті бойових дій – видаляють рубці. Ця програма вже діє і вона безкоштовна.

Окрім засновників, дирекції та медичного персоналу на відкритті були присутні представники міської та районної адміністрації. Кожен запрошений привітав команду з відкриттям і побажав успіхів та процвітання.

Як підкреслив міський голова Олександр Кодола, клініка “Тесла” – це не тільки якісне надання медичних послуг для містян, але й податки та нові робочі місця, що дуже важливо особливо у військовий час.

Клініка знаходиться за адресою: вул. Амосова, 15, біля районної лікарні,

і буде вдячна кожному, хто вирішить довірити своє здоров’я саме їх медичним працівникам . Адже окрім постійного лікарського складу, кожного тижня у ніжинському філіалі “Тесли” будуть приймати спеціалісти з Чернігова.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь