Ніжин квітне і восени. Фото

 

 

 

 

Краса, естетика та доглянутість міських квітників завжди була візитівкою будь якого міста. Квітучий Ніжин завжди радував мешканців та гостей міста своїми барвистими та духмяними квітниками створюючи гарний настрій та позитив.

Попри воєнний стан та складну економічну ситуацію в країні та Ніжині зокрема, працівниками озеленення територій та квітникарів КП «ВУКГ» на чолі з начальником підрозділу Ярославом Біланом та фахівцем з ландшафтного дизайну Наталією Довгаль триває кропітка робота по обслуговуванню та підтримці яскравості, квітучості та краси зелених зон міста, а також по благоустрою клумб і квітників.

Кожного робочого ранку до нелегкої праці беруться чарівні квітникарі, яких можна помітити в різних куточках Ніжина. Наразі бригада займається видаленням відцвілих квітів та рослин, розпушуванням ґрунту, скопуванням квітників, а згодом за сприятливих умов – заготівлею посадкового матеріалу на наступний рік. Крім того, виконується комплексне прибирання квітників від сміття і видалення сухостійних рослин.

Працівниками комунального підприємства “ВУКГ” не залишається поза увагою жодна локація у місті з зеленими зонами на центральних вулицях, у парках і скверах та навколо пам’ятників і меморіальних знаків.

Унєніж

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь