У Ніжинській міській раді вітали працівників освіти. Фото

 

 

 

 

Сьогодні, 30 вересня, у стінах Ніжинської міської ради, напередодні професійного свята, вітали освітян.

Повідомляє “Нежатин”

Для педагогів було відзначено Подяками міського голови, Подяками від Благодійного фонду «Копиця», Почесними грамотами та Подяками Управління освіти. До привітань приєдналися: міській голова Олександр Кодола, депутат обласної ради Наталія Копиця, начальник управління освіти Валентина Градобик, голова профспілки освітян Володимир Сорокін, а також артисти Ніжинського будинку дітей та юнацтва:

Сьогодні, напередодні вашого свята, хочу щиро подякувати за вашу роботу. Тому що незважаючи на складні часи, ви професійно виконуєте свій обов’язок і тримаєте освітній фронт. Я бажаю вам і вашим родинам здоров’я. І разом до перемоги!” – міській голова Ніжина Олександр Кодола.

Колеги, інтелектуали, творчі люди і взагалі прекрасні особистості, дозвольте привітати вас з професійним святом і побажати міцого здоров’я, віри в себе та віри в оточуючих. Завжди ідіть по життю з любов’ю і ніколи не втрачати надію. Зі святом вас! Залишайтеся такими, які ви є, і будьте кращими! Тому що вчитель дійсно звучить гордо!” – начальник управління освіти Валентина Градобик.

День працівника освіти щорічно відзначається у першу неділю жовтня, цьогоріч свято припало на 2 жовтня.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь