На Ніжинщині затримали підозрюваного у збуті наркотиків

 

 

 

 

Поліцейські Ніжинського району затримали підозрюваного у збуті наркотиків.

У ході обшуку оперативники виявили в оселі підозрюваного близько 10 кілограмів наркозілля. Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання.

У ході слідчих дій оперативники бахмацького відділення поліції Ніжинщини викрили місцевого мешканця, який повторно незаконно збув психотропну речовину «амфетамін» та коноплі.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання підозрюваного поліція виявила та вилучила рослинну речовину вагою близько 10 кілограмів, схожу на коноплі.

Вилучене направлено на експертні дослідження. Поліція затримала зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років. Триває досудове розслідування.

Поліція Чернігівської області

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь