«Укрзалізниця» відкрила продаж квитків до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя

 

 

 

 

«Укрзалізниця» відкрила продаж квитків до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя, про це повідомив CONCERT.UA:

На честь звільнення Херсона, з мрією про Сімферополь: UNITED24 разом з «Укрзалізницею» запускають квитки на перші потяги до деокупованих українських міст!

Можна оформити квитки на три перших рейси з Києва до п’яти міст: уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя.

Проєкт “Квитки до перемоги” символізує надію українців на якнайшвидшу деокупацію українських міст, віру в ЗСУ та в те, що вся Україна буде звільнена. Квиток можна придбати сьогодні, зберігати як символ і скористатися ним одразу після деокупації міст. 

Усі кошти від продажу перекажуть на закупівлю last-mile транспорту – автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами.

Придбати квиток можна тут: concert.ua/uk/events/kvitki-do-peremogi

Як оформити «Квитки до перемоги»?

  1. Оберіть напрям, рейс (перший, другий або третій) та клас вагона.
  2. Внесіть необхідні дані, зробіть благодійний внесок, який буде переказаний через фандрейзингову платформу UNITED24 на закупівлю автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами, з яких потяги «Укрзалізниці» доставлять пасажирів у будь-яку точку країни.
  3. Після завершення платежу на електронну адресу, вказану при оформленні благодійного внеску, надійде лист з детальною інформацією та “квиток”, який підтверджує здійснення внеску. 
  4. За 12 годин до відкриття маршруту та здійснення рейсу «Укрзалізниця» надішле на вашу електронну адресу лист з інформацією щодо номера вагона, місця, а також часу відправлення потяга. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь