Муніципальна варта Ніжина звертається до містян

 

 

 

 

Муніципальна Варта Ніжин звертаємося дбати про комфорт громадян та їх безпеку до суб’єктів підприємницької діяльності, керівників підприємств, установ та організацій, а також закладів соціальної сфери та бізнесу, які не розуміють важливість дотримання встановлених вимог Правил благоустрою.

Просимо вас вжити заходи з розчищення територій біля своїх об’єктів торгівлі та сфери послуг від снігу та льоду, посипки протиожеледною сумішшю східців, тротуарів та прилеглих територій до ваших приміщень. Це є зона вашої відповідальності.

Нагадаємо, місцева влада вже повідомляла про роботу спец-техніки на дорогах та активну роботу комунальних служб, які посипали піщано-сольовою сумішшю пішохідні зони та тротуари.

З метою уникнення травматизму та нещасних випадків ніжинців та гостей міста, закликаємо бути обачними, не поспішати під час пересування вулицями в такий період.

А сьогодні, дякуємо нашим підприємцям та комунальникам які оперативно організували розчищення снігу та льоду біля своїх торгових закладів та прилеглих територій.

Велика вдячність їм за небайдужість!

Муніципальна Варта Ніжин

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь