У Городні встановили незвичайну новорічну ялинку: без «вогників» і з тризубом замість зірки

 

 

 

 

Ялинку в центрі міста прикрасили 14 грудня. Цьогоріч на ній лише денні прикраси – кульки та іграшки, а вінчає її національний символ – тризуб, який спеціально виготовив для міської красуні й подарував підприємець Анатолій Лепень. 

Як інформує сторінка Городнянської міської ради, від ліхтарів та підсвітки відмовились з кількох причин – з точки зору економії електроенергії, окрім того, переконані у відомстві, вечірні гуляння під ялинкою не на часі й не варто зайве підсвічувати центр міста, поки над країною літають ворожі ракети з дронами.

«Те, що дерево росте якраз у центрі міста, позбавляє щороку міський бюджет витрачати гроші на привезення та встановлення цього новорічного символу. На іграшки цьогоріч не витрачались зовсім – просто перефарбували минулорічні кулі у синій та жовтий кольори», – викладають у Городнянській міськраді раціональний погляд на святкування.

Непросту роботу у підйомному кошику виконали  Дмитро Павлович, Денис Астахов та Олег Філон. Тож, один з найпівнічніших райцентрів України отримав власну святкову ялинку, фактично, «малою кров’ю», це живе дерево, яке і далі росте та милує око і не потребує бюджетних вливань.

Час Чернігівський”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь