До авторського шоколаду із перцем чилі у Ніжині ще пропонують шоколад із маскарпоне.
Є солодощі і з іншими сирами: пармезаном, гранд нуар, із п’яною вишнею, ферментованою сливою та іншими органічними начинками – не один десяток різноманітних видів шоколаду без цукру та термічної обробки. Все це можна скуштувати або замовити у еколавці в Ніжині.
Також є мармелад глінтвейн, фруктові та ягідні муси, біскотті, різноманітні марципани, фріпси, є ще й інші види авторських цукерок і не тільки. Окремо є чаї чоловічі та жіночі. У більшості їх авторської продукції використовується місцева органічна сировина.
Також у Ніжині можна скуштувати та замовити вже добре відомий шоколад на меду з гострим перцем чилі, солоною карамеллю, із запашними сушеними ягідками суниці або полуниці, горішками та ін.
За матеріалами Чернігівщина туристична запрошує
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram