За 1,5 км від чернігівського кордону, в Брянській області, будують опорний пункт для мобілізованих

 

 

 

 

Як повідомляють місцеві телеграм-канали, об‘єкт почали будувати на початку 2023-го року. Скільки там буде розміщено контингенту і коли будівля буде готова – не повідомляється.

Однак, вже в ніч на 25 січня місцеві новинні сайти поспішили заявити, що начебто порожній недобуд вже під обстрілами з боку України.

За інформацією російського пропагандистського каналу «Царьград», обстріл населеного пункту Нові Юрковичі Климівського району, біля якого будується опорник, стався ввечері 24 січня.

Начебто з боку України прилетіло 15 снарядів калібром 120 міліметрів.

Як зазначило джерело, об’єкт тільки почали будувати, і військових усередині ще не було. Постраждалих та руйнувань внаслідок обстрілу теж начебто немає.

«Проте ворог знав місцезнаходження об’єкта. Жителі Климова у соцмережі повідомляли, що чули сильний гуркіт», – пишуть видання.

У коментарях місцеві жителі пишуть, що будівництво пункту не було секретом.

Ольга:

– Люди!!! Вы в каком веке остались? Беспилотники и спутники, вещающие В ПРЯМОМ ЭФИРЕ что и где происходит с детализацией звёзд на погонах – это все в пользовании врага в предостаточном количестве!

Владимир:

– Мля, как в полете определили калибр?))) Хоть намекните как одному из лучших артиллеристов))) Заряд гильзы или самого снаряда по выбросу считали? Где данные матчасти?))

Тим часом, в Брянській області затримали хлопця, якого підозрюють у диверсії на місцевій ділянці залізниці поблизу білоруського кордону. Начебто хлопець намагався здійснити збій у русі поїздів неподалік кордону з білоруссю. Сталося це в ніч на 24 січня.

Близько першої години ночі на станції біля переїзду помітили задимлення. На місце приїхали екстрені служби. Під час обстеження встановили, що хтось підпалив релейну шафу.

Хлопця затримали. Ним виявився несудимий 25-річний житель прикордонного міста Сураж.

«Вдома у нього знайшли тисячу доларів готівкою, намальовану схему та каністру з рідиною. Свою провину хлопець визнавати відмовляється. Проводиться перевірка», – інформує телеграм-канал «Подслушано Брянск».

Окрім того, у рф спостерігаються панічні настрої серед мобілізованих. Так, у Москві хлопець викинувся з вікна в останній день відпустки перед відправкою у зону бойових дій, інформує телеграм-канал «Типичный Брянск».

25-річного Михайла Любимова (на фото) мобілізували у жовтні 2022. У січні військового відпустили у відпустку. Він гостював у матері.

Чоловік страшенно боявся відправки на фронт – багато пив і страждав на панічні атаки. У результаті Михайло просто на очах у мами викинувся з вікна 10-го поверху. Він загинув дома.

Час Чернігівський

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь